Mundesi punesimi Jashte Shtetit

Postuar May 15, 2013 | shiqime: 170

€800

      Hiqe nga te pelqyerat        

 

Cmimi: €800

Mundesi punesimi jashte shtetit. Erbili- Kurdistan I shpallur Kryeqyteti i lindjes se mesme per vitin 2013 ofron vende pune si me poshte: Hotel Sheraton ne Erbil – Kurdistan kerkon: 10 hostess-nikoqire (vajza) me page 600-800 $ Ushqim + akomodim + trasnport. Kriteret: Njohuri te mira te gjuhes Angleze. Te paraqitshme. Te interesuarat te aplikojne ne email. miforhidea@hotmail.com duke derguar CV dhe nje foto. Numeri i limituar aplikoni tani!


Informacionet e kontaktit
Emri: besa
Me shume shpallje nga ky perdorues
Email Shitesit

Ju lutemi, shkruani tekstin qe shihni ne imazh, ne kutizen e me poshteme.
.